Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky na bicykel
Produkt som nalepil a drží dobre som sním veľmi spokojný určite by som kúpil znova
Mám pomerne širokú aero sedlovku a z držiaka som ostal sklamaný. Na tak drahe zariadenie, by som čakal niečo viac, ako len "lacnú" gumičku (lacná nebola). Prípadne aspoň nejakú poistku proti strate zariadenia, čoho sa celkom obávam.
Pri hrubšej aero sedlovke bol problem gumičku natiahnuť.
Na druhú stranu, GARMIN to zrejme má otestované a gumka vydrží, no aj tak ma to nepresvedčilo.
Neviem o tom, že by Garmin ponúkal originálne riešenie so skrutkami aj pre aero, ak by áno, určite beriem.
Preto stále hľadám alternatívu (aj neoriginálnu) kde držiak k sedlovke prichytím bezpečnejšie, skrutkami.
- super držia
- komplet so vsetkym, jednoducha vymena
- Výhoda
- Náhradný diel na prilbu, netreba celú prilbu
Ok, funkčný, bezproblémový....
- jednoduchosť
Male skladne, robi co ma. Treba trochu silnejsie dotiahnut, ale poto celkom fajn drzi. Zatial som vyuzil len na kratke jazdy, uvidime, ako to bude na dlhsie.
adaptér Shimano Post Mount SM MA predný / zadný pre kotúč 180 mm
Pridané: 19. augusta 2024
(naposledy upravené 19. augusta 2024)
Zakúpený v MTBIKER shop
Sedí perfektne, splnil účel
- potrebná vec na ochranu pantografu proti prachu a nečistotám
Je malý ale s tým som počítal.
- Este som to neskusal
- cenovo výhodné
- veľmi dlhá doručovacia doba
Redukcia vyzerá ok. Ešte som nemal možnosť odskúšať, čakám na sedlovku, no verím, že na kuse rozrezanej rúrky s dvoma priemermi niet čo pokaziť.
Horšie to je s dobou doručenia. Na tovar "skladom" som čakal od štvrtku 8. do stredy 14., doručené packetou. Podľa skúseností s inými obchodmi je to teda o dosť dlhšie. Čakám ešte na sedlovku objednanú ten istý deň so statusom "odosielame do 3-5 dní". Tá doba je už dávno preč, zatiaľ ani muk. Na dovolenkové výlety zrejme nepôjdem s odpruženou sedlovkou.
- tovar pasoval, tak ako mal
úchyt meniča ROAD ICAD RC Carbon Composite TAx12 2017
Maciek
Pridané: 14. augusta 2024
(naposledy upravené 14. augusta 2024)
Zakúpený v Kellys Factory Store
ALL OK
- cena, jednoducha montaz
Daval som ich 14 palcove kolesa, trochu bolo treba zvacsit vyrez , pretoze aj v krajnej polohe bolo zadne koleso nad terenom. inak v pohode.
Kryt a tesnenie Shimano nádržky pravé STR9120 / 9170 / 8070 / 8020 / 7020 / 7025
Pridané: 12. augusta 2024
(naposledy upravené 12. augusta 2024)
Zakúpený v MTBIKER shop
Presný diel do skladačky. V balení tesniaca guma plastová krytka šróby a valčeky pre montáž
- Relatívne lacne
- Viacero velkosti bicykla
- Treba 12 aj 13 kľúč nelogické
- Relatívne komplikovane sa skladá na to ze su to pomocne kolieska
- Keď sme na bajk 14 dali 14 veľkosť tak kolieska boli nižšie ako veľké koleso
- Osmičku kolieska
Není zle za tu cenu ale kupila by som už iné , ťažko sa to skladá a osmičkuju kolieska lebo sa nedajú uplne dotiahnuť vdaka podlozkam a tým ako je to robene
Rock Shox KNOB KIT COMP DMP HOUSING STOP RMT V3
Pridané: 10. augusta 2024
(naposledy upravené 10. augusta 2024)
Zakúpený v Koloshop.sk
Keby rockshox pouzival kvalitne komponent adekvatne cene, nemusel by som tento diel po 1,5 roku menit. Takato plastova korunka, ktora privadza lanko je tym tahom namahana, mala byt kovova…Zaistovacia skrutka-cervik tejto korunky sa pritahuje na moment 0,3 Nm tenuckym klucikom, tazko odhadnut a hned je jemny zavit prec a uz to vyskakuje…
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »