Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky na bicykel
- Funguje spolahlivo
- Ok
ventilky Effetto Mariposa Caffé tubeless
Pridané: 21. februára 2024
(naposledy upravené 21. februára 2024)
Zakúpený v MTBIKER shop
- Hneď sa závit strhol
- funguje a robí na čo je určený
keď vám baterka vo vypínači nadobro vypovie službu, nie je iná cesta, iba kúpiť nový.
- K priradenym prilbam od force asi nutnost dokupit, kedze utahovacie kolecko je dost labilne a nedrzi ako ma (povoluje sa) Aspon ja som taketo mal v prilbe Rex, takze vyslovene do nahrady, povodne ako tak drzi, ale po mesiaci pouzivania, tomu nedavam velku zivotnost, skoda.
- Garmin ma svoje drziaky sice drahe, ale perfektne doladene.
Shimano Zarážky SM-SH12
Pridané: 17. februára 2024
(naposledy upravené 17. februára 2024)
Zakúpený v MTBIKER shop
modré mi zatiaľ najviav vyhovujú.
- plní účel ako je potrebné
Keby pasoval, asi by som odporucil ako docasne riesenie:-(
Spoľahlivý obchod.
- Ok.
Shimano držiak baterky STEPS BTE8016 300 mm
tmariands
Pridané: 11. februára 2024
(naposledy upravené 11. februára 2024)
Zakúpený v Tribosport.sk
Novšie prevedenie - vylepšené .
Produkt zodpovedá popisu. Kvalita , design, funkčnosť TIP TOP. Priemer stĺpiku zodpovedá otvoru na vidlici 1palcovej. Vyhovuje veľkému množstvu aheadových predstavcov,
po zalozeni je vsetko ok a vrzganie sa stratilo. Dik
Výborné ventilky, dobre sa mi nasadili a tesnia tiež dobre takže spokjnosť. Odporúčam.
- je kvalitne spracovaný
- len 1cm hrúbka gelu. aby bol obal dokonalý mala by tam byť ešte 2cm hrubá silná pena.
- Na môj stacionárny bycikel s tvrdou sedanou absolútne nevhodné. V reklame píšu, že áno. Ano , ak bicykluje 20 ročný mladík, ale ten je zdravý a pôjde von na riadnom bicykli. Ja mám 75.
Pre objektívne posúdenie výrobku treba lepšie vybrať výrobok. Ja som zle vybral. A nebolo to kvôli cene, ale nevhodnej fotografie, kde to vyzeralo hrubšie.
Aby som to mohol použiť musím si to celé prerobiť vo voľnom čase .
pomože v tažkých chvílach
- jednoduchá výmena orechov, pozor na správny rozmer vnútornej osky !! (ja som musel dolúpiť novú, moja chyba že som si to vopred nepozrel)
ale mne nepasuje rozmer
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »