Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky na bicykel
- Je elastický takže sa dá natiahnuť a pekne vyzerá na bikeu
Jednoducha montaz, drzi spravne
- Funguje ako má
- ako núdzové riešenie stačia
- trochu úzke
- materiál by mohol byť tvrdší
Frišký cvak on / cvak off (pri použití šrobováku). Jeden pedál je ľavý (L) a druhý pravý (R) a oba sú čiernej farby, tak pri montáži bacha na zámenu, pretože inak sa montujú blbo. Ale to píšem už len pre mantákov a Heuréku, ktorá si (rovnako ako väčšina politikov) myslí, že čím viac slov, tým je odpoveď lepšia.
- Spodná kladka sa točí v smere hodinových ručičiek a horná v protismere. Spoločne tak vedú reťaz k potrebnému prevodu. Jednou vetou: kladky kladkujú presne tak, ako majú kladky kladkovať. (P.S.: Dúfam, že Heuréka je už spokojná a recenzia na dve kolieska je dostatočne dlhá ;)
Kvalitný produkt od Shimana. 100 % spokojnosť s produktom. Odporúčam tieto kufre.
Zatiaľ nevyskusane no neni na tom čo pokaziť.
Spokojnosť, kvalita.
- Dizajn
- Spracovanie
- Vyssia cena
- Sigma je Sigma
Super komunikácia s obchodom. Aj keď sme vytipovali nesprávny typ kábla, (tento je na novšie systémy) tovar mi bol prompne vymenený za správny. Super, veľká spokojnosť :)
- Cena a dostupnosť
Zatiaľ najlepšia bezdušová páska akú som mal, nieje ani príliš mäkká, ani tvrdá. Oproti iným páskam sa neodliepa ani pri viacnásobnom prezúvaní plášťa.
Kto potrebuje dalsie sroby, a klucik na Knog, toto je ono
- super
- S vnukom na tejto sedačke mám stály kontakt, všetko vidí, sleduje, pýta sa - je to fajn.
- S poťahom netreba kvalitné nohavice
- OK
- ZIADNA
JA SOM SPOKOJNY
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »